top of page

Mehiläinen Oy turvallisuuskartoitus

Päivitetty: 6. lokak. 2023Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. 113-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Mehiläinen palvelee vuosittain yli 2 miljoonaa asiakasta ja sen 670 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 30 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Toteutimme Mehiläisen johdon toimeksiannosta Mehiläiselle turvallisuusjohtamiseen, tiettyihin toimintoihin liittyvän auditoinnin. Työskentelyn tavoitteena on ollut tunnistaa merkittävimpiä toimintaan liittyviä riskejä, sekä tuottamaan Mehiläisen johdolle tilannekuva Mehiläisen turvallisuuteen liittyvän riskienhallinnan, turvallisuusjärjestelmän ja -johtamisen edelleen kehittämiseksi.


Turvallisuuskartoitus koostui:

  • Perehtymisestä Mehiläisen turvallisuusjohtamisen tavoitteisiin ja periaatteisiin

  • Auditoinnista Mehiläisen turvallisuus käytänteisiin

  • Auditoinnin tuloksien esittelystä ja analysoinnista Mehiläisen johdolle.


Toimintamme ansiosta Mehiläisen tilannekuva mainittujen asioiden nykytilasta on parantunut ja täsmentynyt, ja tehtyä selvitystä tullaan hyödyntämään jatkotoimenpiteiden suunnittelussa.

Saimme kiitosta asiakkaalta ammattitaitoisesta ja asiantuntevasta työskentelystä.Comments


bottom of page