top of page

Suomen Vahvin Mies Oy:n liiketoimintakauppa

Avustimme Suomen Vahvin Mies Oy:tä liiketoimintakaupassa. Suomen Vahvin Mies -tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1987 alkaen ja Suomen Vahvin Nainen -tapahtumaa vuodesta 2000 alkaen. Kaupan tarkoituksena oli siirtää myyjän toteuttama voimamies- ja voimanaistapahtuma ostajalle kilpailun jatkuvuus turvaten.


Kuvassa uusi omistaja Jarkko Mehtälä ja perustaja Markku Suonenvirta.


Suoritimme yksityiskohtaisen Due Diligence-tarkastuksen kehittämämme Due Diligence-tarkistuslistan avulla ja varmistimme kaupan osapuolten kannalta kaikkien keskeisten seikkojen huomioimisen. Toteutimme liiketoiminnan arvon määrityksen sekä saatoimme yrityksen myyntikuntoon.


Laadimme räätälöidyn liiketoimintakauppakirjan, jossa huomioitiin tarkoin sekä myyjän että ostajan tarpeet. Sopimusmuotoilussa painotimme selkeyttä ja oikeudellista tarkkuutta varmistaaksemme kummankin osapuolen ymmärryksen ja tyytyväisyyden. Toimimme tukena sopimusneuvotteluissa, varmistaen, että osapuolten intressit otettiin huomioon. Asiantuntemuksemme auttoi luomaan avoimen ja rakentavan ilmapiirin, joka johti lopulta sujuvasti kaikkia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen.


Suomen Vahvin Mies Oy:n liiketoimintakauppa oli onnistunut. Pystyimme luomaan asiakkaille lisäarvoa liiketoimintakaupan eri vaiheissa, mikä johti kestävään ja molempia osapuolia hyödyttävään lopputulokseen. Lisäksi kilpailun jatkuvuus turvattiin myös tulevaisuudessa - jatkossa Suomen Vahvin Mies ja Suomen Vahvin Nainen -tapahtumien järjestämisestä vastaa Suomen Vahvin Oy.



bottom of page